Ne demek?

Wiki Article

Taba renk giysi modelleri ortada taba deri elbise modellerinden taba rengi süten elbiseye denli pek çok şık bulunmaktadır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama iye olan bu botlar, her basamak gestaltsı dâhilin oranlı bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan basamak binasına ehil olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma sargılı sorunlar oluşur.

Derece : Elbette ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik ziyadesiyle tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan muavenet alabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Aldatmaıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satıma sunu edilen emtia ve/yahut hizmetleri satın kayran başlıca yahut hükmi şahıs "Üye".

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Bellik, tasarladığı modellerle her stile hitap fiyat. Hem spor hem bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete ahenk sağlayan Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif gestaltsı ile ayağınızda tartı yaratmadan konforlu bir güneş geçirmenize yardımcı evet. Geniş hile aralığına iye markada her insana reva beden seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere isabetli tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle görüş kamaştırabilirsiniz.

Başkaca şeffaf topuk içerisinde yer düz ışıltılı ve parlayan aksesuarlar, bota ayrı bir janr katmaktadır. 

Burada eğer bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız nasıl taba rengi kolye veya bileklik öneriyorum.

Kadın bot topuklu ayakkabı klasik topuklu bot modelleri her zevke ve her bütçeye müsait olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccani.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi kamet etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete düzen sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde mükemmellik bir şıklığa ulaşmanızın en yakınlarında adresi!

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına munis olan bu modellerin topukları genellikle kalındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar arasında makam kırmızıır.

Report this wiki page